You have an old version of the software. The website may not work properly. Please update your system to view the page with all available features.
light
dark
Adobe Solution Partner Bronze

Administrer digital marketing i stor skala

Vores omfattende erfaring med Adobe Experience Cloud gør det muligt for os effektivt at støtte vores kunder i den digitale transformation og hjælpe dem til en succesfuld cloud-transformation.
Gør brug vores team på over 80 AEM-konsulenter
Få fordel af vores omfattende support i hele projektets livscyklus
Overlad trygt optimering og videreudvikling af din eksisterende løsning til os
Vælg den samarbejdsmodel, der passer dig bedst: Outsourcing, body leasing, teamleasing eller managed services

AEM projekter

Vi leverer omfattende implementerings-, integrations- og tilpasningsprojekter baseret på AEM-platformen. Vores tværfaglige teams beskæftiger sig med hele projektets livscyklus, fra identifikation af kundebehov og grafisk design, gennem projektimplementering, godkendelsestest og lancering af produktion, til support efter implementering.

Udvikling og vedligeholdelse
af AEM- portaler

Har du en eksisterende løsning, der ikke fungerer som forventet? Eller måske opfylder din udbyder ikke SLA-parametrene? Find ud af, hvordan vores team vedligeholder og udvikler vores proprietære løsninger samt de løsninger, vi har overtaget i forbindelse med vedligeholdelse fra andre leverandører.

AEM outsourcing og body leasing

Vil du øge AEM-teamets rækkevidde i din organisation? Støt dit team med vores konsulenter ved at drage fordel af vores tilbud om kort- og langsigtet outsourcing. Vi vil tage det fulde ansvar for design eller vedligeholdelse af din eksisterende løsning, alt sammen gennem fleksibelt samarbejde, skræddersyet til din virksomheds behov - fra enkel body leasing og team leasing til avancerede administrerede tjenester.

AEM teknisk rådgivning

Benyt dig af vores konsulentbistand inden for arkitektur, revision og teknisk optimering af løsninger leveret af vores certificerede, erfarne AEM udviklere og arkitekter.

AEM-produkttræning

Styrk dine medarbejderes kompetencer inden for AEM, fra grundlæggende viden om websteddesign til specifikke aspekter af optimal og intelligent brug af produktet. Vores undervisere afholder workshops baseret på interaktive undervisningsmaterialer og individuelle samtaler.

AEM Indhold Entry

Giv din virksomhed support af vores specialist i forbindelse med udarbejdelse og offentliggørelse af indhold på AEM-websteder. Vi designer sidestrukturen og det grafiske layout ud fra de materialer, din organisation stiller til rådighed, under hensyntagen til retningslinjerne for brandbook. Du kan også betro os med introduktionen af indhold på AEM-websteder og forberedelse til offentliggørelse.

Specialiseringer

Vores AEM Competency Team blev startet i 2016 og har fået tusindvis af timers erfaring ved at arbejde på små og store projekter over hele verden. Vi har både arbejdet med globale projekter og med lokale produktsider. Vi er alsidige, men der er også specialeområder, hvor vi har opnået mest erfaring og dermed kan tilbyde ekstra specialistviden.

Webportaler til pharma: Portaler til læger, patienter, produktportaler

Adobe Experience Manager i skyen

Adobe Experience Manager-integrationer med Marketo, Campaign, Analytics og Salesforce

Adobe Experience Manager-integration med CIAM (Customer Identity Access Management)

Accelerators og løsninger, der fremskynder hjemmesidedesign

Certificering

Vores team består af mere end 70 AEM-konsulenter med en række roller i forbindelse med IT-projekters livscyklus, der spænder fra meget erfarne arkitekter og eksperter til unge udviklere med stort potentiale, som får viden gennem vores egne AEM-akademier. Vi har i årevis haft succes med at levere store AEM-baserede projekter og ydelser.

Leder du efter AEM -ekspertise?

Se vores eksperter i aktion, og find ud af, hvorfor du bør betro os AEM-implementeringsprojekter i din virksomhed.

Personalisering i Scale

Hvor meget kan du opnå med Adobe #AEM og #Marketo integreret sammen?

Vi glæder os til samarbejdet med TTMS Nordic som en del af vores partner økosystem i Norden.

Adobe Experience Manager (AEM) er en premium content management platform på det nordiske marked. TTMS Nordic er en super implementeringspartner med et team af 80 AEM-specialister og har gennemført adskillige AEM-projekter med succes. Et samarbejde med TTMS Nordic er en rigtig god mulighed for Adobe og vores eksisterende og fremtidige kunder.

Kontakt os!

Vi står til din rådighed.

    Din e-mail adresse

    Meddelelse