You have an old version of the software. The website may not work properly. Please update your system to view the page with all available features.
light
dark
Gold Microsoft Partner

Accelerer din forretning med Microsoft Azure

Vær et skridt foran konkurrenterne, og brug mulighederne i MS Azure cloud computing uden yderligere investeringsomkostninger.

På billedet:

TTMS Malaysia-teamet, der arbejder på implementering af MS Azure

Få dine produkter og services på markedet hurtigere, og yd effektiv kundeservice
Du vælger sprog, arkitektur og udviklingsværktøjer
Flyt dine ressourcer til Azure Cloud - vi integrerer dit nuværende system med det bedste cloud-miljø på markedet
Drag fordel dig af de sikkerhedsløsninger, der anvendes af de største virksomheder og organisationer verden over
Overlad trygt dit projekt til TTMS Nordic Azure-teamet, der består af kvalificerede specialister med hundredvis af timers erfaring i Microsoft Cloud

Brugerdefinerede programmer

Ser du potentialet i at bruge cloud-løsninger i din virksomhed? Er du ikke sikker på, hvor du skal starte? Vores teams vil vise dig, hvordan du kan udnytte cloud computing i din virksomhed og opbygge et nyt, skræddersyet system fra bunden.

Azure Kubernetes

Med Azure Kubernetes Service (AKS) kan du bruge en enkelt udviklings- og driftsplatform til at opbygge, levere og skalere applikationer på en hurtig og pålidelig måde.

Modernisering af applikationer

Omdan dine programmer og din infrastruktur. Vi vil hurtigt udvide din virksomhed med applikationer, der leverer tilpassede miljøer og ændrer sig dynamisk, og reagerer på hændelser i realtid.

AI, Maskinindlæring

Ikke alene optimeres dine ressourcer, men ved at kompilere, træne og implementere maskinindlæring hjælper vores teams også med at forbedre dine forretningsprocesser.

IoT Internet of Things

Vi har erfaring med indsamling og omdannelse af milliarder af IoT-dataregistre. Vores Data Science Team anvender de nyeste analyse- og behandlingsværktøjer og -metoder til at udnytte den fulde effekt af dine datasamlinger.

Overførsel til Azure Cloud

Vi undersøger dit virksomhedsmiljø ved at udføre en revision, vælge de relevante programmer til overførsel og tilpasse alle dine processer til at fungere i Microsoft Cloud.

Se vores Microsoft-bekræftede kompetencer

Vi har hundredvis af timers erfaring i internationale og lokale projekter. Vores omfattende kompetence er blevet bekræftet af talrige certifikater.

Azure-kurser, der gennemføres af vores eksperter

Se os i aktion. Følg kurser styret af vores erfarne eksperter.

Kontakt os!

Vi står til din rådighed.

    Din e-mail adresse

    Meddelelse