You have an old version of the software. The website may not work properly. Please update your system to view the page with all available features.
light
dark
Gold Microsoft Partner

Accelerer de organisatoriske forandringer med M365.

Hver dag tester vi M365 løsninger på den mest krævende kunde - os selv. Vi er yderst bevidste om vigtigheden af kvalitet, pålidelighed og hastighed i forretningsprocesserne.
Optimer administrationen ved at implementere et værktøj, der giver mulighed for optimering af opgaver
Brug dit teams potentiale og styrk kommunikationen i din virksomhed
Øg effektiviteten med kunstig intelligens
Vær forberedt på uventede ændringer og få forbindelse til kollegaer uden afbrydelse med værktøjerne til onlinemøder

TEAMS

Tilpasset fra Teams og M365

Det er på tide, at du får mest muligt ud af Microsoft 365. Administrer din tid, dit team og dine processer i virksomheden mere effektivt.  

OFFICE 365

M365 kurser

Sammen tilpasser vi uddannelsesplanen til dine behov og fokuserer på de funktioner, der er afgørende for din virksomheds drift. Vi vil gennemføre en komplet uddannelsesproces på en formel, et sted og et sprog, der passer dig bedst.

POWER PLATFORM

Procesautomatisering i M365

Vi ved, hvor vigtigt det er at arbejde effektivt og samarbejde med salgs-, marketing- og HR-teams. Med implementeringen af værktøjerne Power Automate og Power Apps kan du optimere dine aktuelle forretningsprocesser og sikre øget effektivitet.

MICROSOFT 365

Beskyt miljøet i M365

Som IT-virksomhed er vi fuldt ud opmærksomme på digitale trusler. Derfor bruger vi også pakken M365 dagligt, hvilket giver sikkerhed, korrekt autentificering og god datakryptering. Sammen vil vi identificere både teknologiske og menneskelige risici og modforanstaltninger.

TEAMS

Udvikling af programmer til Microsoft-teams

MS-teams er mere end blot en budbringer. Det er et integreret miljø til oprettelse og redigering af programmer og arbejdsgange og et rum, som vi vil fylde med tilpassede tilføjelser, der er skræddersyet til dine behov.

MICROSOFT 365

Overførsel af service til M365

Overførsel fra Linux-, Google Suite- eller on-prem-løsninger. Giv os ansvaret for at overføre virksomhedens ressourcer til et nyt miljø. Vi integrerer Microsoft 365 cloud-miljøet med din virksomheds lokale IT-infrastruktur. Vi foretager en komplet e-mail-overførsel til Exchange Online.

Lær vores Microsoft-bekræftede kompetencer at kende

Vi har hundredvis af timers erfaring med internationale og lokale projekter. Vores kompetencer er blevet bekræftet af de mange certifikater, der er udstedt af Microsoft.

Kontakt os!

Vi står til din rådighed.

    Din e-mail adresse

    Meddelelse