You have an old version of the software. The website may not work properly. Please update your system to view the page with all available features.
light
dark

Skaler din virksomhed ved hjælp af de data, du allerede har.

Takket være mange års erfaring med Power BI kan vi hjælpe dig med at optimere dataanalyse - et effektivt forretningsvåben
Stol på Power BI-specialister - Microsoft-partnere - med mange års erfaring
Reducer den menneskelige faktors indflydelse, og opnå dermed større resultater
Tag beslutninger baseret på korrekt analyserede data, ikke overbevisninger eller følelser
Omdan data, der er dyre at vedligeholde, til en unik viden, der vil hjælpe din virksomhed med at vokse

Data lagre

Behandler du store datamængder, eller har du allerede foretaget Power BI-evaluering og har brug for mere? Måske vil et data lager eller en datasø ideelt set udvide det planlagte systems kapacitet. Vi er eksperter i dette - vi har med succes gennemført implementeringen af et data lager ved hjælp af kundens infrastruktur og et data lager, der udelukkende er baseret på cloud-tjenester.

Det bedste værktøj på markedet

Power BI er det bedst bedømte BI-værktøj på markedet (undersøgelser foretaget af eksterne virksomheder: Gartner, Forester). Du kan være sikker på, at du vælger værktøjet med det største potentiale, der vil fungere godt i alle scenarier. Vi ved det som ingen anden - brug vores tjenester, og bliv en del af den voksende gruppe af Power BI-brugere.

Effektiv dataanalyse

Har du data, som du ikke kan analysere? Hvis det er tilfældet, er det kun en omkostning for dig. Vi kan afhjælpe dette - ved at bruge Power BI hjælper vi dig og din virksomhed med at angive et nyt niveau, hvor beslutninger træffes på baggrund af fakta og data (data-drevet virksomhed).

Kort leveringstid og rimelig pris

Er du bekymret over omkostningerne af løsningen? Du skal vide, at implementeringen af en komplet rapporteringsløsning aldrig har været hurtigere, hvilket helt sikkert har reduceret de dermed forbundne omkostninger. Brugen af Power BI er nøglen her. Når det er sagt, er der én betingelse: teamet skal have erfaring for at kunne gennemgå hele processen effektivt. Det sker bare sådan, at vi har et sådant team :)

Overførsler og udvikling af den eksisterende løsning

Har du et rapporteringssystem, der ikke opfylder alle dine behov? Vi kan hjælpe dig. Takket være vores omfattende erfaring kan vi forbedre dit eksisterende system eller overføre det til cloud-løsninger og åbne op for helt nye muligheder for din virksomhed.

Uddannelse

Implementeringen af løsningen stopper ikke systemets levetid - for at udnytte rapporternes styrke, er det værd at investere i uddannelse og drage fordel af vores tjenester på dette område. Vi vil uddanne både brugere og rapportforfattere. Takket være dette vil dine medarbejdere effektivt tage sig af løsningen og vil være i stand til at udvikle den yderligere.

Leder du efter ekspertviden om Power BI?

Se vores eksperter i aktion, og find ud af, hvorfor du bør betro os Power BI-implementeringsprojekter i din virksomhed.

Se, hvordan vi træner vores analytikere

Kontakt os!

Vi står til din rådighed.

    Din e-mail adresse

    Meddelelse