You have an old version of the software. The website may not work properly. Please update your system to view the page with all available features.
light
dark

Styrk din forretning og dit salgsarbejde med Salesforce

Vi har været certificeret Salesforce Partner siden 2014. Udnyt vores kompetencer og brug verdens bedste CRM for at nå nye højder med din forretning.
Salesforce Partner Since 2014
Undervisning af specialister på vores egne Salesforce Academies
Vi har status som ISV (Independent Software Vendor). Vi er en uafhængig leverandør af Salesforce-software
Langvarigt partnerskab med Salesforce og en lang række gennemførte implementeringer
Mere end 85 specialister med mere end 200 Salesforce-certifikater

CRM Sales Cloud 360

Verdens bedste løsning til administration af kunderelationer til salgsorganisationer (CRM - Customer Relationship Management) af enhver størrelse og type. Salesforce er en platform til administration af end-to-end-processer i salgsafdelingen. Det hjælper dig med at overvåge din virksomhed, kunderelationer og nøgleindikatorer, der er vigtige og afgørende for din succes.

Automatiseret markedsføring

Ved at bruge Salesforce-værktøjer til automatisering af marketing, f.eks. Marketing Cloud og Pardot, kan du nemt øge antallet af kundeemner og salget af dine produkter og tjenester samt forbedre produktiviteten i din organisation og transformere din virksomhed. Markedsundersøgelser bekræfter - kampagner, der anvender værktøjer til automatisering af marketing, er langt mere effektive.

Service Cloud

Service Cloud er den perfekte løsning til kundeservice, som du kan hjælpe dine kunder med enhver kommunikationskanal når som helst og i forskellige skalaer. Desuden kan dine kunder få øjeblikkelig support via selvbetjeningsportaler. Salesforce-løsningen medfører et betydeligt fald i serviceomkostningerne samt en betydelig stigning i kundetilfredsheden, som igen hjælper med at fastholde kunderne og øger produktiviteten hos agenter, hvilket giver mulighed for hurtigere løsning af rapporterede problemer.

Community Cloud

Community Cloud er en online Salesforce social platform, der gør det muligt for virksomheder at forbinde kunder, partnere og medarbejdere samt de data og registre, der er nødvendige for at fuldføre jobbet. Du får svar på mange spørgsmål om Salesforce-teknologi og -løsninger, og du kan hjælpe andre brugere ved at besvare spørgsmål i forummet. Community Cloud hjælper dig med at løse problemer hurtigere, øger brugertilfredsheden og engagementet og hjælper med at reducere IT-omkostningerne i din virksomhed.

Field Services

Salesforce har tænkt på meget mere end blot kontormedarbejdere. Du behøver ikke længere bekymre dig om dit kundesupportteam inden for dit område. Takket være Field Services vil du forbedre sikkerheden og effektiviteten af din service betydeligt, øge medarbejdernes produktivitet, opnå ledelsesværktøjer på højt niveau og give dine kunder realtidsoplysninger om tjenesten og dens status.

Integration

Som teknologivirksomhed kan vi integrere Salesforce-løsninger med næsten alle systemer, løsninger og applikationer, der er på plads i din organisation. Vi har stor erfaring på dette område, da vi med succes har gennemført snesevis af internationale projekter med et komplekst problem med at integrere værktøjer.

Mere end 85 specialister med mere end 200 Salesforce-certifikater

...og vi vokser hele tiden

Mere end 85 specialister med mere end 200 Salesforce-certifikater

...og vi vokser hele tiden

Jacques Soelberg, Country Manager Denmark, Salesforce

Det glæder os at se, at TTMS nu tilbyder Salesforce-ydelser på det nordiske marked. Vi ser en stigende efterspørgsel på dygtige Salesforce-ressourcer i regionen. Så timingen kunne ikke være bedre for TTMS Nordic, som kommer med mere end 80 certificerede Salesforcekonsulenter, som har erfaring med implementering af Salesforceløsninger i store internationale organisationer. Vi ser meget frem til at samarbejde med TTMS Nordic.

Kontakt os!

Vi står til din rådighed.

    Din e-mail adresse

    Meddelelse